Står du og mangler det perfekte frostrum til din virksomhed, butik eller til det private? Et frostrum kan være en god investering til dig eller din virksomhed, hvis I behandler madvarer og andre råvarer, der har behov for at opbevares i et køligt miljø. Det er en del mere praktisk end en hel række frysere, samt kan det være mere energivenligt og billigt.

Celcius Nordic skaber det perfekte frostrum til dig

Celcius Nordic har over 30 års erfaring med levering og service af frostrum samt kølerum både til private og erhverv. De er med andre ord professionelle leverandører af frostrum. Her er et firma, der kan garantere, at du får leveret produkter af bedste kvalitet på markedet. Produkter som tilpasses lige præcis dine behov, og hvor det essentielle er i fokus, nemlig pålidelighed og en sikker opbevaring af store mængder fødevarer. Virksomheden forhandler med mærker af topklasse, samt et modulsystem, der gør det nemt for dig selv at indrette dit forstrum efter behov. Tilmed bliver det nemt for dig at holde forskellige fødevarer adskilt.

Et miljøvenligt valg

Celcius Nordic har tilmed en miljøvenlig agenda. Frostrum kan have ret stort behov for strømforbrug, men hos Celcius Nordic er alle deres køleanlæg lavenergimærket, samt gør brug af miljøvenlige kølemidler. Alt dette er opnået uden at gå på kompromis med frostrummenes indsats.

Så er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig med hensyn til frostrum, skal du ikke tøve med at henvende dig til Celcius Nordic. Alle virksomheder eller private har forskellige krav til frostrum, derfor sørger Celcius Nordic altid for at skræddersy en løsning, som passer perfekt til dine behov.

Få professionel hjælp til installationen

Befinder du dig på Sjælland eller København, kan du tilmed benytte dig af deres professionelle kølemontør, der hjælper dig med at installere en effektiv køling. Så slipper du for selv at stå med fingrene i suppedasen. Kølemontørerne sørger for at følge op med montering og efterfølgende servicering, så du bliver sikret, det bedst mulige slutresultat.

Så kunne du tænke dig at handle med de førende indenfor salget af frostrum, være garanteret de bedste produkter til dine behov, samt en tilfredsgaranti? Så smut ind på Celcius Nordic og udfyld deres formular. Så vil der blive taget kontakt til dig indenfor 24 timer, og du vil kunne begynde din rejse mod det rette frostrum.