Vi er stolte af vores 3D printservice her i Danmark og Odense. Hos os, har du mulighed for at benytte vores online 3d printing service online og bestille 3D print med eller uden 3D fil eller 3D model. Hvis du vil have en pris med det samme, skal du dog have en fil

 

Vores helt utrolige online 3D printservice tilsikre altid, at du, hvis du har en model – kan få en pris med det vuns. Du kan dog også vælge at sende sende en fil på mail – eller inden du kommer forkert i gang – ringe eller skrive til os. Hvis du altså har har spørgsmål eller brug for et godt råd.

 

Prøv vores online 3d printservice her

 

Er du en den helt utrolige situation, at du ikke har en 3D model allerde (nej, det er næste ikke til at fatte vel),  eller skalhave foretaget rettelser til din eksisterende 3D mode -l kan vi sjovt nok også hjælpe dig.

 

Et 3d print tilbud fra os – er selvfølgeligt altid uforpligtende og vi passer altid din personlige data!

 

Vi har base i Danmark og et stort international netværk. Vi er derfor en 3D print virksomhed med mange års erfaring. Vi har adgang til industriel 3D printservices samt 3D printservices til mindre jobs, som miniatures, actionfigurer eller en buste af din mormor.

 

Det betyder, at hos os kan du altid få alt imellem himmel og jord,  fra det dyreste industrielle 3d-print over multi super jet fusion til en custom made miniature på størrelse med en pakke smør (og de er dyre i dag)

 

Vi tilsikrer derfor altid, at vor 3D print service tilsikrer at du får den højeste service og print i den bedste kvalitet – med eller uden egen 3D model – måske fra din 2d model, du har tegnet på bagsiden af indpakningen fra smørren ?

Men hvad præcis 3D printservice for os ?

For os er service og ordentlighed alfa und omega. Ikke bare ift. Dem af jer der allerede er glade kunder hos os – men set mere holistisk, som vi ser os – et dybt professionelt 3D print firma i Odense. Det betyder for os, at vi altid står til rådighed for dine spørgsmål og kommentarer – ikke bare ift. Valgt materialer eller  3d printere – men også mulighederne for vores fælles fremtid.

 

Benyt vores 3D printservices – og få en 3D print pris nu!

Benyt den ultimative 3D print prisberinger, en online 3D printservice hvor du næsten lige med det samme kan få din 3d print pris – hvis du ikke er alt alt for utålmodig altså.

 

Og er du det – så er du selvfølgeligt altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os med dine 3d print behov, så finder vi en løsning sammen. Hellere i dag end i morgen, eller i overmorgen – eller en helt anden dag. Det er intet som at ringe og få et 3d print tilbud nu, som du kan have med posten om få dage – hvis altså remmer og tøj kan holde og det ved vi jo at det ikke altid kan.