I dag er der mange mennesker, der køber umærkede, genbrugte eller falske blækpatroner til deres printere. Selv om dette måske sparer nogle penge på kort sigt, kan det på lang sigt skabe problemer for din printer og din virksomhed. 

”Sparede” udgifter og nye problemer

Billige blækpatroner er ofte fremstillet af materialer af lavere kvalitet og er måske ikke kompatible med din printer. Dette kan medføre, at din printer ikke fungerer korrekt eller går helt i stykker. 

Desuden kan brugen af genbrugte eller falske blækpatroner gøre din printers garanti ugyldig, så du ikke har nogen mulighed for at gøre noget, hvis noget går galt. 

Af disse grunde er det altid bedst at købe blækpatroner fra en velrenommeret kilde. Selv om det måske koster lidt mere på forhånd, sparer du penge i det lange løb og undgår potentielle hovedpiner.

Case: Epson printere og printerblæk

Når det gælder printere, findes der mange forskellige muligheder på markedet. Epson-printere er dog kendt for deres kvalitet og pålidelighed. For at få mest muligt ud af din Epson-printer er det vigtigt at bruge ægte Epson printerblæk.

 Ægte Epson-blæk er udviklet specielt til Epson-printere og er formuleret til at give den bedst mulige udskriftskvalitet. Desuden kan brugen af ægte Epson-blæk være med til at forlænge printerens levetid.

Kompatibelt blæk kan være billigere på kort sigt, men det kan ofte forårsage problemer såsom tilstoppede printhoveder og dårlig udskriftskvalitet. I det lange løb er det en langt bedre investering at bruge ægte Epson-blæk.

Køb Epson printerblæk hos XP Digital

Hos XP Digital tilbyder de et bredt udvalg af blæk- og tonerpatroner til printere, der kan opfylde enhver virksomheds behov. De fører kun ægte Epson-blæk, så du kan være sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet på markedet.

Med deres konkurrencedygtige priser og hurtige forsendelse er det nemt at holde dit kontor kørende. 

Mangler du også en printer, kan du også nemt og hurtigt lease en Epson inkjet printer hos XP Digital. Ud over et stort udvalg af printerblæk, 

En venlig anbefaling fra redaktionen

I redaktionen kan vi stærkt anbefale dig, at du investerer i dine printere, kopimaskiner og andet kontor udstyr på lige fod med andre investeringer i ERP-systemer og lignende. Når du skal investere i kontorudstyr, er det vigtigt at overveje alle dine muligheder nøje. 

Med det store udvalg af printere, kopimaskiner og andet kontorudstyr, der findes på markedet i dag, kan det være svært at vide, hvilke produkter der er de rigtige for din virksomhed. 

  • Vigtigt at opgradere løbende

Vi er dog overbevist om, at det er vigtigt for enhver virksomhed at investere i kontorudstyr af høj kvalitet. Ikke alene yder disse produkter en værdifuld service, men de holder også længere og kræver mindre vedligeholdelse end deres billigere modstykker. 

  • Det kan man sparre penge

Desuden kan investering i kontorudstyr hjælpe dig med at spare penge i det lange løb ved at reducere dit behov for reservedele og reparationer.

Vi anbefaler, at du investerer i dit kontorudstyr på lige fod med andre investeringer i ERP-systemer og lignende. På den måde kan du sikre, at din virksomhed har de bedst mulige chancer for at få succes.