Den her uge har simpelthen været drøntravl, og jeg har løbet spidsrod mellem mange forskellige ærinder. Jeg arbejder som sælger i et teknologisk firma,og der er både gode kunder og lidt mere besværlige kunder. Businessverdenen kan være hård, så derfor er jeg glad for at jeg har rigtig god mulighed for at restituere om natten, og om dagen er det vigtigt for mig at jeg føler mig klar til dagens udfordringer.

Den pæne og den grønne omstilling

Jeg vil gerne ligne en, der har styr på tingene og samtidig vil jeg være med på den grønne omstilling. Derfor bruger jeg en neglelak uden kemi og sommetider også en vegansk neglelak. Det er til både fingernegle og tånegle, og som regel changerer disse. Det gør mig glad at vide, at de er miljøvenlige. Denne hjemmeside har et stort udvalg af gode og miljøvenlige produkter.

Arbejdsudstyret, rent udseendesmæssigt

Her er nogle eksempler på det udstyr, jeg tager på, når jeg skal på arbejde:

  • Neglelak uden kemi. Gerne vegansk neglelak og i changerende pastel farver på både fingernegle og tånegle.
  • Jeg sætter håret op med en scrunchie og ofte højt oppe på hovedet. Som regel bærer jeg mit hår langt, så jeg netop kan sætte det op i en høj hestehale.
  • Jeg tager en top på og en anden og længere og løs top på uden på. Ofte har jeg en cardigan på udover og en tube kjole til, eller måske et suit for at skabe en god kontrast.
  • Om sommeren har jeg altid åbne sandaler på, så jeg kan vise mine flotte tånegle. Jeg synes det giver et godt og strømlinet look.

Teknologi i din hverdag

Det, jeg arbejder med, er salg af teknologi, som du bruger i din hverdag. Jeg er sælger for et amerikansk firma, der producerer diverse gadgets og produkter, som gør livet nemmere for folk. Det er blandt andet mobiltelefoner, som i dag nærmest fungerer som et andet hjerte og er den helt faste teknologiske enhed i de flestes hverdag sideløbende med computeren. De fleste af os har både en mobiltelefon og en computer for det er faktisk svært at begå sig i denne moderne verden uden lige disse teknologiske hjælpemidler.

Udfordringer for ældre

For mange ældre kan den teknologiske tidsalder dog være en stor udfordring. Mange ønsker sig da også tilbage til den tid, hvor tekst-tv var det nye teknologiske input vi havde i vores hverdag. Det kan volde mange stort besvær at håndtere nye teknologiske produkter som de kan have brug for i deres hverdag. Derfor er en stor del af mit arbejde også at koordinere hjælp og konsultation til de ældre som måtte have brug for det til nye ting. Det er bare rimeligt at vi ikke bare sælger ting til folk som de ikke kan finde ud af at bruge, men også hjælper dem til at forstå, hvordan det fungerer. En dag er det os selv, der er gamle og lidt faldet bag af vognen.