Et blødgøringsanlæg fjerner kalken i dit vand og giver både dig og dit hjem mange fordele. Og nu er teknologien også kommet ind i blødgøringsanlægget hvilket giver dig endnu flere fordele og muligheder. Nu får du ikke bare kalkfrit vand, du får også et sikkerhedsnet i din bolig som kan redde dig for vandskader og højt vandforbrug.

Wi-fi funktion og app i mit blødgøringsanlæg
Hvis du vælger et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark, så er den teknologi vi taler om brugervenlig og let tilgængelig. Blødgøringsanlægget fra Aqua Danmark har nemlig indbygget wi-fi-funktion, som kommunikerer via en app. Denne app kan downloades ned på alle smartphones, og er meget let og nem at forstå. Den kommer både på dansk, engelsk og tysk. Når du har hentet app’en ned på din telefon skal du connecte app’en med anlægget. Dette er der en manual til direkte i appen.

Hvad tilbyder blødgøringsanlægget med wi-fi?
Blødgøringsanlæggets appfunktion giver dig flere forskellige muligheder. Du kan blandt andet få en notifikation når dit anlæg har behov for påfyldning af salt, således at du ikke selv skal gå og holde øje med det. Ofte kører anlægget jo bare derudaf som det skal og man kan godt få tildens at glemme lidt af det er der. Derfor er det rigtig godt med en reminder om at nu er det tid til at kigge til det og fylde salt på. Hvis du vil udnytte dine muligheder til fulde, kan du også bestille et saltabonnement hos Aqua Danmark. Så skal du heller ikke huske at komme ud og købe salt i butikkerne, men får det leveret direkte til døren.

En anden fordel app’en giver dig er at den hele tiden kan se hvor meget vand der løber igennem dit blødgøringsanlæg. Med andre ord kan den give dig et overblik over dit vandforbrug i hele huset. Dette er rigtigt smart af flere årsager. Hvis du har et pludseligt stigende vandforbrug, vil app’en informere dig om dette. Det kan selvfølgelig være noget forudset hvis du fx pludselig vasker meget mere end du normalt gør, eller det kan være ved installation af et nyt produkt eller når jacuzzien tages i brug om sommeren. Men det kan også være at i har en helt normal hverdag og der pludselig kommer en notifikation ang. et stigende vandforbrug. Så kan det skyldes en dryppende vandhane, et løbende toilet eller andet og skaden kan hurtig udbedres. I værste tilfælde kan det være en markant stigning i vandforbruget og dette kan skyldes en utæthed på et vandrør, varmerør eller lign. Her er app’en helt fantastisk. Hvis der opdages en utæthed af fx et sprunget vandrør kan det rede jeres hus for en større vandskade fordi skaden hurtigt vil blive opdaget. At få en vandskade kan være en dyr og omkostelig affærer som kan tage lang tid at udbedre.

Alt i alt kan jeg ikke se en fordel i at skulle vælge et blødgøringsanlæg uden de teknologiske fordele.