Hvis du er virksomhedsejer, ved du formentlig også, at synlighed er alfa omega. Det gælder både i den fysiske verden såvel som online. Kunder og samarbejdspartnere skal vide, at du findes.

Hvis du har en fysisk butik, eller kontorlokaler, er det vigtigt, at dine kunder og samarbejdspartnere kan finde bygningen. Ligesådan er det også vigtigt en tydelig synlighed, hvis du eksempelvis tager på messer eller til udstillinger. I begge tilfælde får du brug for et flot og professionelt logoflag til erhverv.

Få et flot og flagrende flag i al slags vejr

Ligeså flot og imponerende et flag kan være, når det blæser, ligeså fladt og trist kan det se ud, når der er vindstille. I så fald hænger flaget blot langs flagstangen. Det fjerner også helt muligheden for, at dine kunder og samarbejdspartnere kan se logoet.

Heldigvis findes der en løsning. Du kan nemlig få en flag-extender, der sørger for, at dit flag altid er foldet ud. På den måde opnår du den optimale synlighed. Du kan både anvende flag-extender udenfor og indendørs. Derfor kan du også både anvende denne type flag foran din bygning såvel som til messer og lignende.

Vælg et logoflag af bedste kvalitet

Når du gerne vil have et logoflag til din virksomhed, er det vigtigt, at flaget er af høj kvalitet. Det skal altid se flot og professionelt ud. Særligt, hvis du gerne vil have dit flag udendørs, er det vigtigt med et flag, der kan holde til både vind og vejr.

Som udgangspunkt er et virksomhedsflag altid oppe. Det bliver altså ikke taget ned før solnedgang ligesom Danneborg. Derfor vil flaget naturligvis også blive udsat for lidt af hvert – og det skal det kunne holde til.

Derfor bør du kun vælge et flag, hvor både selve flaget, materialet, trykket og syningen er helt i top.

Dette bør du prioritere, når du køber et logoflag

Når du derfor gerne vil købe et logoflag, bør du prioritere følgende ting:

  • Et indvendigt linesystem med lås og låge. Det tyverisikrer flaget
  • Dobbelt trådsyning og flagclips i både toppen og bunden samt langt flagets kant. Det giver en lang holdbarhed
  • Metal D-ringe ved større reklameflag

Bestil gerne flere flag ad gangen

Som nævnt vil din virksomheds logoflag blive udsat for lidt af hvert. Derfor er det også altid en god idé at bestille flere flag på én gang. På den måde har du altid et ekstra flag på lager, hvis dit anvendte flag går i stykker eller bare er blevet nedslidt.

Vælg mellem forskellige former for tryk

Der er også vigtigt med et solidt tryk på dit flag. Her har du typisk mulighed for at vælge mellem to forskellige former for tryk:

  • Serigrafitryk
  • Digitalprint

Serigrafitryk bliver trykt efter pantoneskalaen i coated. Derimod bliver digitalprint trykt efter CMYK-skalaen. Det er lidt en smagssag, hvad den enkelte person foretrækker. Hvis du selv er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du spørge din flagleverandør til råds.