Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad der er en god erhvervsbank i Danmark, så er du kommet til det rette sted. I vores artikel diskuterer vi fordelene og ulemperne ved meget populære erhvervsbanker i Danmark og deres forskellige abonnementer.

 

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at man ikke kan sige, hvad der er den bedste erhvervsbank i Danmark. Dette skyldes, at det er meget individuelt fra virksomhed til virksomhed. Denne artikel kan dog hjælpe dig med at finde ud af, hvilken erhvervsbank der er den bedste for netop din virksomhed.

 

Hvis du går efter prisen

Går du efter prisen på erhvervsbanker, så er der generelt to forskellige muligheder i Danmark. Disse er Lunar (med Grow og Solo) og Dinero i samarbejde med Nykredit. I dette afsnit vil vi diskutere disse to muligheder.

 

Har du ikke allerede et regnskabsprogram, så er muligheden med Dinero meget attraktiv. Hvis dit selskab lige er blevet stiftet, så har du nok ikke et regnskab endnu. Du skal vælge et regnskabsprogram, og dette kunne sagtens være Dinero Pro. Her kan du betale 245 kr om måneden ved årlig betaling, og denne pris er mange virksomheder i Danmark tilfredse med. Systemet fungerer meget godt.

 

Lad os komme tilbage til sagen. Hvis du vælger Dinero Pro får du muligheden for at få en erhvervsbank til 99 kr om måneden og 1000 kr i oprettelse. Dette er meget billigt, og efter 2 år har du betalt cirka 3400 kr for kontoen plus abonnementet for regnskabsprogrammet. En af fordelene er, at du kan integrere din konto direkte med dit regnskab. Det er meget smart, men dette leder os hen mod Lunar.

 

Lunar er også en reel mulighed – specielt hvis du ikke vælger Dinero med Pro abonnementet som program til regnskab. Her betaler du 0 kr i oprettelse og 2450 kr om året for en enkelt konto. Du har dog også mulighed for at kunne vælge en dyrere pakke til 4250 kr om året. Her får du dog flere fordele end den anden pakke. Den billige pakke hedder Solo, og den anden hedder Grow.

 

Nu tænker du sikkert, at Lunar nok ikke er så nemt at integrere med diverse programmer, men det passer ikke. De skriver nemlig på deres hjemmeside, at du kan tilknytte din konto til Billy, Dinero og e-conomic. Alle 3 er meget populære programmer i Danmark.

 

Hvis du går efter kvalitet

Vi siger ikke at ovenstående muligheder er dårlig kvalitet, men når noget er billigt, så er der sparet et sted. Det plejer som regel at være på kundeservice. Folk er dyre at have ansat, og hvis du vælger en billig erhvervsbank, så går du altså ned på kundeservice (i visse tilfælde). Du bør derfor vælge en større bank, hvis du ønsker service døgnet rundt eller har meget specielle behov.

 

Er du helt ligeglad med kundeservice, så kan du også vælge en erhvervsbank i udlandet, hvor priserne er helt i bund. Du skal ikke forvente telefonisk support, og de svarer nok ikke så hurtigt på dine mails. Nu ved du det findes.